onsdag 27. mai 2009

Gangen vår!

Det er alltid kjekt å pussa opp. Vi bygde hus midt i overgangen frå mørke fargar til lyse fargar. Eg skulle iallefall ikkje ha da heilt lyst. Då ville det jo likna på et sjukehus.... ;) Kan sei da sånn at eg har skifta meining og stil etter det. Vi har snart pussa opp alle rom etter at vi flytta inn i nytt hus i 2000.Her er litt av gangen vår. Der har vi malt, skifta golv og dører. Vi har også malt og beisa trappa opp til andre etasje. Får ta at bilde av den seinare. Det gjennstår litt flikking på den. (Forbaska dårleg maskeringsteip.) Har ikkje bilder av korleis det såg ut før, men det blei stor forandring:) Veldig fornøyd! Når vi har flikka oss igjennom trappa, står soverommet vårt for tur. Har veldig lyst å begynna med ein gong, men må gjera oss ferdig med ein ting om gongen.

Her skal eg henga opp fleire bilder. Har kjøpt rammene! Vi var til fotograf for eit halvt år sidan og tok nye familiebilder. Då var minstemann 1år. Men ting tar av og til litt tid;)
4 kommentarer:

 1. Ja, da e sånn at når ein endeli e ferdig å pussa opp sista rommet, så må ein byrja på da fyrsta igjen... Så absolutt finast med lyse fargar, og sjukehus vil da aldri bli :-)

  Klem Solveig

  SvarSlett
 2. So fint da vart, e begynt vi òg, men da stoppa plutselig opp når 4. ungen kom. Men til hausten når vetla beg i barneh e da kanskje håp om å bli ferdig......

  SvarSlett
 3. Ja det er rart med den rundansen der ang. oppussingen. Husker sjøl då me endelig hadde fått alt rosa og kvitt, så var det tid for furu. FURU med store bokstavar.Så nå er det på an igjen..

  SvarSlett
 4. Å så fint, må le når jeg blar med nedover, samme puter samme fager, zinkhjerter for å nevne noe:-) Følger deg jeg:-) God helg fra Marianne

  SvarSlett